Start Ontwerp- en productietechnologie

Onthaaldag

Bij Odisee staat de student centraal! We willen alle eerstejaars dan ook persoonlijk verwelkomen op onze onthaaldag, waar je in een ontspannen sfeer kennismaakt met docenten en medestudenten.

Maar eerst geven we je heel wat belangrijke, praktische informatie mee om het academiejaar vlot te kunnen starten. Zo maak je kennis met de gang van zaken in de labo's, leer je Toledo, ons online leerplatform kennen en krijg je info over de verschillende studentenvoorzieningen, de cursussen en de studentenraad. 

We verwachten jullie op donderdag 19 september 2024 om 9u op Technologiecampus Gent (volg de bewegwijzering). Het einde is gepland rond 13u30, na een aangenaam kennismakingmoment op het grasplein door onze studentenclubs aangeboden, met hapje en drankje! 

2e en 3e jaarstudenten worden óók verwacht op donderdag 19 september 2023 om 10u (zelfde bewegwijzering als starters) met o.a. uitleg over de projectvakken en groepsverdeling, de studiereis, internationalisering en stages. Het einde is voorzien rond 12u30, waarna iedereen uiteraard welkom is bij onze studentenclubs voor een hapje en drankje!

Studenten zittend in het gras

Opfriscursussen

De opfriscursus wiskunde wordt ingericht voor studenten die minder dan 4u wiskunde hadden in het laatste jaar secundair onderwijs en wordt gratis aangeboden.
Deze cursus heeft tot doel de studenten bewust te maken van hun wiskundecompetenties en helpen die competenties bij te schaven. 

  • De eerste sessie gaat door op 09/09/'24, 10/09/'24 en 11/09/'24 van 9u tot 15u.
  • De tweede sessie gaat door op 16/09/'24, 17/09/'24 en 18/09/'24 van 9u tot 15u.

Je kan voor één van deze sessies inschrijven via onderstaande link: 

Schrijf hier in voor de opfriscursus.

Denkende student