Start Schoolontwikkeling

Intakegesprek voor nieuwe studenten

We beluisteren jouw verwachtingen ten aanzien van de opleiding en stemmen af met de doelen van de opleiding. We plaatsen hier ook samen de noden en mogelijkheden in je school naast.

Vraag het intakegesprek aan via mail. Het gesprek gebeurt online of op campus en op een samen gekozen moment.

Het verslag van dit intakegesprek zal je tijdens de online inschrijvingsprocedure uploaden.

Denkende student

Onthaaldag en eerste lesdag

Bij Odisee staat samen leren centraal! We starten de opleiding dan ook met een studienamiddag op woensdag 4 oktober 2023 van 13.30u tot 16.30u waarop we jou en je directeur of een andere collega uitnodigen.

We nodigen een gastspreker uit rond het thema kwaliteitszorg en onderwijsinnovatie. Bevestig je aanwezigheid, met de gegevens van je collega, via deze link.

Op vrijdag 6 oktober 2023 verwachten we je om 9u in Brussel voor de eerste lesdag: lokaal E6001 (Erasmusgebouw, 6de verdiep, hoek Warmoesberg en Stormstraat).

We nemen de tijd nemen om kennis te maken in de groep en met de opleiding en hogeschool. 

Ook geven we je heel wat praktische informatie mee om het academiejaar met een gerust gevoel te kunnen starten. Zo leer je onder andere Toledo, ons online leerplatform kennen en krijg je info over de verschillende studentenvoorzieningen en het cursusmateriaal.Van 12.30u tot 15.30u gaat het eerste lesmoment door.

Ook tweede- en derdejaars starten op 6 oktober om 9u met toelichting over de nieuwe opleidingsfase. Het eerste lesmoment start voor hen om 10.30u en gaat door tot 15.30u.

 

Studenten zittend in het gras