Start Vastgoed

Onthaaldagen

Bij Odisee staat de student centraal! We willen je dan ook persoonlijk verwelkomen op onze onthaaldagen, waar je in een ontspannen sfeer kennismaakt met docenten en medestudenten. 

We starten maandag 25 september 2023 om 8.30u met een ontbijt zodat je op een fijne manier kan kennis maken met je medestudenten en docenten.

Daarna staan er tijdens de drie eerste voormiddagen allerlei onthaalactiviteiten op de planning:

  • Kennismaking met de opleiding, het hoger onderwijs, manier van evalueren,… We hebben een toegankelijk team van docenten en geven je graag ineens mee wat je van ons mag verwachten en welke verwachtingen wij van jullie hebben als student.                         
  • Spel waarmee je op verkenning gaat doorheen de campus.
  • Kennismaking met de belangrijkste beroepen in de vastgoedsector aan de hand van enkele oud-studenten die hun ervaring met jullie komen delen.
  • Tips en tricks in verband met studiemethodiek in het hoger onderwijs
  • Op weg helpen met alle digitale aspecten in de opleiding. Breng dinsdag zeker je laptop mee, dan kan je vanalles uittesten en helpen we je doorheen eventuele problemen.
  • Kennismakingsspel over de vastgoedwereld

We raden je ten zeerste aan om van bij de start aanwezig te zijn zodat je je onmiddellijk thuis voelt in onze boeiende opleiding.

We kunnen jullie al meedelen dat we op woensdagnamiddag 4/10 een teambuildingsactiviteit organiseren die tot ’s avonds duurt.  

We verwachten jullie op maandag 25 september 2023 om 8.30u op onze campus in Aalst!

Studenten zittend in het gras

Startavond voor de HAO-studenten

Het HAO-traject van onze opleiding wordt grotendeels digitaal georganiseerd. 

We organiseren evenwel een startavond op dinsdag 3/10 (vanaf 18u) op de campus. We geven jullie alle praktische info die je nodig zal hebben voor een vlotte start, we starten bepaalde projectwerken reeds op (belangrijk dus om aanwezig te zijn, of minstens de docent op de hoogte te brengen van je afwezigheid!) en bieden je daarna graag een drankje aan zodat we mekaar kunnen leren kennen. 

Tot dan!

HAO Vastgoed