Fietsvoorzieningen Dilbeek

Onze campus ligt in een groene stationsbuurt. De fiets is de ideale manier om voor of na de les even uit te waaien. Moet je na de les richting Groot-Bijgaarden? Dan smeer je best even je benen in. Je komt beslist opgewarmd thuis of op je stageplaats. 

 

blauwe fiets close up
Kom fris naar de les

Met de fiets naar de campus

  • Op onze campus kun je je fiets stallen in onze overdekte stalling. Het enige dat jij hoeft te voorzien is een goed fietsslot. 
  • Als je dat wenst kan je ook gebruik maken van de gesloten fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen. Op aanvraag kan je toegang krijgen tot deze fietsenstalling met je studentenkaart. Meer info aan het onthaal. 
Fietsentstalling campus Dilbeek
Huur een fiets

Verplaats je zorgeloos met Villo!

Geen eigen fiets in Brussel of je fiets even niet bij de hand? Met Villo! kun je een fiets ‘huren’ in een van de 180 fietsstations verspreid over de stad. In totaal stelt Villo! 2.500 fietsen ter beschikking, waardoor er altijd wel eentje voorhanden is.

Met een fiets van Villo! kun je zeven dagen per week, 24 uur per dag Brussel doorkruisen: om naar de les of de winkel te gaan, om je vrienden een bezoekje te brengen… De Villo!-stations liggen op amper 450 meter van elkaar en zijn dus moeiteloos te bereiken. Met de handige Villo!-applicatie vind je op 1-2-3 het dichtstbijzijnde station met beschikbare fietsen. Geen smartphone? Op de website van Villo! lees je waar de fietsstations zich exact bevinden.

Villo!-jaarabonnement met studentenkorting

Een jaarabonnement van Villo! kost € 32,60 maar via Brik heb je het eerste jaar 50% korting. Vraag je unieke kortingscode aan via de website van Brik en gebruik deze code als je je abonnement aanvraagt op de website van Villo!

Villo fiets Brussel