Fietsvoorzieningen Schaarbeek

Onze hoofdstad heeft de laatste jaren heel wat inspanningen geleverd op vlak van fietsinfrastructuur. De fiets wint steeds meer terrein op 'koning auto'. Grote delen van de binnenstad zijn autoluw of autovrij. Wees wel gewaarschuwd. Brussel werd op zeven heuvels gebouwd. Na enkele academiejaren heb je naast een diploma ongetwijfeld ook een stevige conditie.

student op Villo huurfiets
Huur een fiets

Verplaats je zorgeloos met Villo!

Campus Schaarbeek is gelegen aan de mooie brede Huart Hamoirlaan, in een rustige woonwijk. Maar het bruisende centrum van onze hoofdstad en verschillende andere bezienswaardigheden en uitgaansmogelijkheden bevinden zich binnen een kwartiertje fietsafstand. Er zijn meerdere Villo! fietsstations vlakbij campus Schaarbeek.

Met een fiets van Villo! kun je zeven dagen per week, 24 uur per dag Brussel doorkruisen: om naar de les of de winkel te gaan, om je vrienden een bezoekje te brengen… De Villo!-stations liggen op amper 450 meter van elkaar en zijn dus moeiteloos te bereiken. Met de handige Villo!-applicatie vind je op 1-2-3 het dichtstbijzijnde station met beschikbare fietsen. Geen smartphone? Op de website van Villo! lees je waar de fietsstations zich exact bevinden.

Villo!-jaarabonnement met studentenkorting

Een jaarabonnement van Villo! kost € 32,60 maar via Brik heb je het eerste jaar 50% korting. Vraag je unieke kortingscode aan via de website van Brik en gebruik deze code als je je abonnement aanvraagt op de website van Villo!

Villo fiets Brussel