Fietsvoorzieningen Sint Niklaas

Campus Sint-Niklaas is vlot bereikbaar met de fiets. Of je nu van thuis komt of je fiets stalt aan het station.

Fietsenstalling campus Sint Niklaas
Huur een fiets

Ga zorgeloos op pad

STUVO verhuurt fietsen aan studentvriendelijke prijzen. De waarborg bedraagt €100. De huurprijs bedraagt €30 per semester of €50 per jaar.

 

Hoe huur je een fiets?

  1. Vul de huurovereenkomst in. 
  2. Betaal de huur en waarborg via overschrijving.
  3. Bezorg de ingevulde en ondertekende huurovereenkomst en een betalingsbewijs via mail aan els.vaneetvelt@odisee.be.
  4. Pas nadat je een bevestiging via mail hebt ontvangen, word je gecontacteerd om de fietssleutel op te halen op de campus.

Wil je een fiets reserveren voor academiejaar 24-25? Stuur dan een mailtje aan els.vaneetvelt@odisee.be.

Fiets Sint niklaas

Koop een fiets

Een kotfiets kopen kan via het Fietsherstelpunt aan het station. Voor vragen contacteer els.vaneetvelt@odisee.be.

Huur een step

In de stad Sint-Niklaas kun je een elektrische deelstep huren. Met de mobiele Bird app kun je een step ontgrendelen: 1 € activatie per rit + 0,15 cent per minuut. Graag je step (netjes) achterlaten aan de drop off plaats gemarkeerd met blauwe aanwijzing  aan de ingang van AZ Nikolaas, achter het station of rechtover de Odisee fietsenstalling.

Een mankement

Herstel je fiets (zelf)

Technisch probleempje?

  • Je kunt je fiets zelf herstellen in onze ondergrondse fietsenstalling. Hang hem op ooghoogte aan de fietsherstelpaal met basisgereedschappen om overal makkelijk aan te kunnen.
  • Aan het Fietspunt aan het station staat een automaat met fietslichtjes, regenkledij, fluo hesjes, bellen, binnenbanden,... .

Lukt het je zelf niet, dan kun je ook terecht bij het Fietsherstelpunt De Versnelling aan het station. Openingsuren: alle weekdagen van 7u tot 19u. De hersteldienst is een service om gestrande fietsers te helpen zodat ze veilig en reglementair thuis kunnen komen met de fiets. Het gaat dus vooral om kleine herstellingen zoals het plakken van een band, het herstellen van een licht of ketting... Voor grote herstellingen verwijzen de medewerkers van het Fietspunt door naar de traditionele fietsenmaker.
Contacteer els.vaneetvelt@odisee.be voor meer details.

Twee mensen herstellen een fiets aan de herstelplaats