Hulp nodig bij jouw studiekeuze?

Ben je een nieuwe of toekomstige IT-student? Een goede studiekeuze bepaalt vaak een groot deel van je leven – zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Wij zijn er trots op dat wij met onze informatica opleidingen daarin een rol mogen spelen. Samen nemen we de tijd om al jouw vragen over het graduaat Programmeren, Systeem- en Netwerkbeheer of de Bachelor Toegepaste informatica te beantwoorden. 

open leercentrum toegepaste informatica

Stel jouw studieprogramma (ISP) samen

Ben je ingeschreven als student bij één van onze DIGITAL opleidingen? 

Overloop dan samen met een studietrajectbegeleider jouw studieprogramma en blik samen vooruit naar het komend academiejaar. We voorzien tijd en ruimte om in het gesprek een ideale combinatie te zoeken binnen onze keuzeprofielen en een evenwicht te vinden in wat je opneemt in jouw individueel programma.

Plan dit gesprek pas in wanneer je een totaalbeeld hebt van jouw studieresultaten:

Van 22 augustus tot en met 1 september: voor studenten die NIET deelnemen aan de herexamens(EP3) 

Van 9 september tot en met 16 september: voor elke student die nog vakken vanuit een ander studiejaar opneemt en/of scores behaald heeft in de derde examenperiode.

opgelet: studiegesprekken vinden enkel online (MS Teams) plaats. Een link tot deelname aan het gesprek kan je in het kalenderevenement (Outlook) terugvinden. 

typen op computer

Hoe je Individueel Studieprogramma (ISP) registreren?

Interessegebied digital

  • Bachelor
    Tech Digital

    Toegepaste Informatica

    Ben je leergierig en heb je een gezonde interesse in nieuwe tools en technologieën? Wil je het fijne weten van computers, netwerken, web, software en security?