Navormingen Mens en Samenleving

Levenslang leren maakt deel uit van het DNA van elke professional in sociaal-agogisch werk. Onder de noemer Odisee Advanced Education delen we recente en onderbouwde inzichten uit de sector. De navormingen sluiten nauw aan op de opgebouwde expertise binnen Odisee. We integreren afgeronde en lopende onderzoeksprojecten in trajecten op maat van elke sociale professional.

Onze opleidingen voor volwassenen maken deel uit van Continue, hét aanbod voor iedereen die wil bijblijven, zich persoonlijk ontwikkelen of omscholen. Continue.be is een initiatief van de Associatie KU Leuven.

secundair onderwijs op maat van volwassenen LLL 2.JPG

Interesse in een bachelor, graduaat, micro-credential of postgraduaat?

Met maar liefst 25 bacheloropleidingen, acht graduaatsopleidingen en diverse micro-credentials en vervolgopleidingen hoort Odisee bij de grootste onderwijsinstellingen van Vlaanderen. Ontdek hier nog meer mogelijkheden om (bij) te studeren.

Werken bij Odisee
Meer dan een opleiding

Co staat voor samen, we pakken je studie samen aan!

Werken en studeren combineren is niet vanzelfsprekend. Maar maak je geen zorgen, bij Odisee sta je er niet alleen voor. Wij bieden werkende studenten een hele waaier aan extra voorzieningen. Ontdek waar wij je mee kunnen helpen! 

 

Overtuigd? Of toch nog iets meer info nodig?