Micro-credential Magnetische Resonantie

In de opleiding Magnetische Resonantie maak je kennis met de boeiende wereld van magnetische resonantie, een waardevol stukje opleiding dat naadloos aansluit op de professionele bachelor Medische Beeldvorming en Radiotherapie.

Na een korte gespecialiseerde opleiding van 1 jaar ontvang je het certificaat Magnetische Resonantie.

Met Odisee Continue bieden wij een uitgebreid aanbod aan iedereen die wil bijblijven, zich persoonlijk ontwikkelen of omscholen.

Continue Werken en studeren MRI

Opleiding Magnetische Resonantie, iets voor jou?

Ben je Technoloog Medische Beelvorming of Verpleegkundige en wil je je kennis verdiepen of je heroriënteren? Dan is deze opleiding iets voor jou!

Een micro-credential is een kortdurende, diplomagerichte opleiding voor wie al werkt. Je krijgt gespecialiseerde vakken uit de bachelor Medische Beeldvorming en Radiotherapie. Hierdoor zit je samen met reguliere studenten en kan je praktijkervaringen delen. Door deze samenwerking dragen de praktijkervaringen van professionals en de frisse academische kijk van studenten bij tot een rijke leeromgeving.

Je ontwikkelt niet alleen je eigen expertise, maar draagt ook actief bij aan de groei en ontwikkeling van de volgende generatie technologen medische beeldvorming. 

 

Odisee continue werken en studeren mri

Praktische informatie over de Micro-credential Magnetische Resonantie

 • Waar?

  De opleiding vindt plaats op campus Brussel, gebouw Hermes en campus Terranova

 • Werken en studeren combineren

  De lessen voor deze micro-credential worden gebundeld in het eerste semester. Tijdens deze weken krijg je een halve dag praktijk on campus en een deel theorie op afstand.

 • Toelatingsvoorwaarden

  Deze opleiding is vooral geknipt voor professionals met het volgende diploma:

  • Graduaat Basisverpleegkunde (HBO5 Verpleegkunde)
  • Bachelor in de Gezondheidszorg
  • Bachelor Medische Beeldvorming en Radiotherapie

   

 • Studiegeld

  Voor de micro-credential Magnetische Resonantie van 11 ECTS betaal je in academiejaar 24-25 het volgende:

  • Niet-beursstudent: 439,80 EUR
  • Bijna-beursstudent: 343 EUR
  • Beursstudent: 131,5 EUR
 • Interesse?

  Interesse? Neem contact op met de studietraject begeleider om te bekijken hoe jouw persoonlijke programma er uit kan zien: griet.emonds@odisee.be 

 • Lesdata

  De micro-credential Magnetische resonantie wordt aangeboden in het 1ste semester van het academiejaar en bestaat uit 11 studiepunten. Binnen dit pakket worden twee vakken aangeboden: Basis magnetische resonantie (6 studiepunten) en basisstage magnetische resonantie (5 studiepunten). 

  De micro-credential loopt over een periode van 13 weken. Startend van het begin van het academiejaar tot en met de Kerstvakantie. Het evaluatiemoment valt in januari (1 dag). 

  We maken binnenkort de exacte lesdagen bekend. Hou deze pagina in het oog voor meer praktische informatie.

Meer dan een opleiding

Co staat voor samen, we pakken je studie samen aan!

Werken en studeren combineren is niet vanzelfsprekend. Maar maak je geen zorgen, bij Odisee sta je er niet alleen voor. Wij bieden werkende studenten een hele waaier aan extra voorzieningen. Ontdek waar wij je mee kunnen helpen!