Micro-credential Nucleaire Geneeskunde

Met de opleiding Nucleaire Geneeskunde kan je je kennis van nucleaire diagnostiek en therapie uitbereiden. Dankzij deze opleiding ben je mee met de snelle technologische evolutie van de medische beeldvorming.

Na een korte gespecialiseerde opleiding van 1 jaar ontvang je het certificaat Nucleaire Geneeskunde.

Met Odisee Continue bieden wij een uitgebreid aanbod aan iedereen die wil bijblijven, zich persoonlijk ontwikkelen of omscholen.

Odisee Continue Werken en studeren nucleaire geneeskunde

Opleiding Nucleaire Geneeskunde, iets voor jou?

Deze opleiding is specifiek ontworpen voor afgestudeerde technologen in de medische beeldvorming, gelijkgestelde zorgverleners en werkende technologen medische beeldvorming  die een andere richting uit willen en het domein van Nucleaire Geneeskunde willen verkennen

De micro-credential Nucleaire Geneeskunde omvat een aantal specifieke opleidingsonderdeling van de bacheloropleiding Medische Beeldvorming en Radiotherapie. Zo biedt de opleiding je een unieke kans om je kennis te verruimen of om kennis te maken met een nieuw domein binnen de medische beeldvorming. Het biedt ook een unieke kans om onze reguliere studenten in contact te brengen met ervaren zorgprofessionals.  biedt de micro-credential een diepgaand inzicht in nucleaire geneeskunde en kan het je carrièreperspectieven verbreden door je vaardigheden en expertise te vergroten.

 

Odisee Continue Werken en studeren Nucleaire Geneestkunde

Praktische informatie over de Micro-credential Nucleaire Geneeskunde

 • Waar?

  De opleiding vindt plaats op campus Brussel, gebouw Hermes en campus Terranova

 • Werken en studeren combineren

  De lessen voor deze micro-credential worden gebundeld over een aantal weken per semester. Tijdens deze weken krijg je een halve dag praktijk on campus en een deel theorie op afstand.

 • Toelatingsvoorwaarden

  Deze opleiding is vooral geknipt pas afgestudeerden Medische Beeldvorming en Radiotherapie en voor werkende technologen medische beeldvorming.

   

 • Studiegeld

  Voor de micro-credential Nucleaire Geneeskunde van 17 ECTS betaal je in academiejaar 24-25 het volgende:

  • Niet-beursstudent: 522,60 EUR
  • Bijna-beursstudent: 373 EUR
  • Beursstudent: 131,5 EUR
 • Interesse?

  Interesse? Neem contact op met de opleidingsonderdeelcoördinator om te bekijken hoe jouw persoonlijke programma er uit kan zien: joke.raeymaekers@odisee.be 

 • Lesdata

  We maken binnenkort de exacte lesdagen bekend. Hou deze pagina in het oog voor meer praktische informatie.

Meer dan een opleiding

Co staat voor samen, we pakken je studie samen aan!

Werken en studeren combineren is niet vanzelfsprekend. Maar maak je geen zorgen, bij Odisee sta je er niet alleen voor. Wij bieden werkende studenten een hele waaier aan extra voorzieningen. Ontdek waar wij je mee kunnen helpen!