Micro-credential Sociale verandering

Werk je al met mensen maar mis je nog wat skills en inzichten? Heb je (nog) geen tijd om een volledige bacheloropleiding te volgen? Dan is deze micro-credential geknipt voor jou.

Leer jouw passie voor sociale verandering om te zetten in concrete acties via deze micro-credential. Deze opleiding biedt jou de mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden op het gebied van sociaal werk uit te breiden. Je leert van experts in het veld en je doet extra praktijkervaring op.  

Een prima kans voor mensen die al ervaring hebben in een sociaal beroep en die zich heel gericht willen bijscholen in een hogeschool.

Met Odisee Continue bieden wij een uitgebreid aanbod aan iedereen die wil bijblijven, zich persoonlijk ontwikkelen of omscholen.

Microcredential Sociale verandering flip

De micro-credential Sociale Verandering: wat houdt dat juist in?

  • Combinatie werk en studie mogelijk
  • Lessen op onze campus in Brussel
  • De praktijk staat voorop!
  • Reële cases uit de praktijk
  • Combinatie met je job is mogelijk

Micro-credentials zijn kortdurende, diplomagerichte opleidingen voor wie al werkt. Het erkent dat je een kort leertraject afrondde van een bepaald aantal studiepunten over een duidelijk afgebakend en samenhangend geheel van leerdoelen. Je lessen zijn gespreid over het jaar zodat je ze kan combineren met je werk.

Wat leer je?

Wil jij sociale problemen leren begrijpen en aanpakken in verschillende sociale contexten? Wil jij in jouw job een positieve impact hebben op individuen, groepen en gemeenschappen? Wil jij werk maken van fundamentele sociale veranderingen via een onderbouwde methodiek, vanuit verschillende perspectieven op sociaal werk?  Leer jouw passie voor sociale verandering om te zetten in concrete acties via deze micro-credential. 

Wil je na afloop een stapje verder zetten?

De credits die je hiermee opbouwt, kan je meteen inzetten voor een van onze sociale bachelor- of graduaatsopleidingen. 

Meer dan een opleiding

Co staat voor samen, we pakken je studie samen aan!

Werken en studeren combineren is niet vanzelfsprekend. Maar maak je geen zorgen, bij Odisee sta je er niet alleen voor. Wij bieden werkende studenten een hele waaier aan extra voorzieningen. Ontdek waar wij je mee kunnen helpen! 

 

Overtuigd? Of toch nog iets meer info nodig?

DAT IS LEVENSLANG LEREN

Meer opleidingen op Continue.be

Continue is het online platform voor levenslang leren van de Associatie KU Leuven, goed voor meer dan 1000 professionele en academische opleidingen. Continue is dé website voor iedereen die wil bijblijven, zich persoonlijk wil ontwikkelen of omscholen. 

  • Je kunt kiezen uit korte opleidingen zoals webinars en workshops, en langere trajecten als postgraduaten.
  • Studenten kunnen met een handige zoekfunctie een opleiding op maat vinden.
  • Je volgt de lessen online, op locatie, of gemengd.
  • Continue bundelt alle opleidingen levenslang leren van KU Leuven, LUCA School of Arts, hogescholen Odisee, Thomas More, UCLL en VIVES.
  • Bekijk het grootste aanbod vervolgopleidingen van Vlaanderen en Brussel op Continue.be!
Continue, dat is levenslang leren