Start Energietechnologie

Onthaaldag

Bij de opleiding Energietechnologie staat de student centraal. We willen je dan ook graag persoonlijk verwelkomen tijdens onze onthaaldag. Deze dag is een unieke gelegenheid om medestudenten en docenten te leren kennen in een ontspannen sfeer.

Tevens willen we van deze gelegenheid gebruik maken om je de meest essentiële informatie mee te geven zodat je het academiejaar met een gerust gevoel kan starten. Zo maken we je bijvoorbeeld meteen wegwijs in de digitale instrumenten die gebruikt worden binnen de opleiding.

We verwachten jullie op donderdag 19 september 2024 om 13u30 op Technologiecampus Gent (volg de bewegwijzering). Afronden doen we rond 17u00.

 

Op het programma staat:

  • onthaal door de opleiding
  • snelcursus online leeromgeving
  • kennismaking met de campus, docenten, medestudenten en de labo’s.

Om vlot aan de slag te kunnen gaan, vragen we om je eigen laptop mee te nemen indien je die reeds hebt aangeschaft. Breng zeker je accountgegevens en paswoorden mee.

Studenten zittend in het gras

Opfriscursussen

De opfriscursus wiskunde wordt ingericht voor studenten die minder dan 4u wiskunde hadden in het laatste jaar secundair onderwijs en wordt gratis aangeboden.

Deze cursus heeft tot doel de studenten bewust te maken van hun wiskundecompetenties en helpen die competenties bij te schaven. 

De eerste sessie gaat door op 09/09/'24, 10/09/'24 en 11/09/'24 van 9u tot 15u.

De tweede sessie gaat door op 16/09/'24, 17/09/'24 en 18/09/'24 van 9u tot 15u.

Je kan voor één van deze sessies inschrijven via deze website: https://www.odisee.be/instapcursus-opleiding-energietechnologie.

Denkende student