Terug naar overzicht

Opleiding Toegepaste Informatica

Meer weten over onze opleidingen?

VRAAG JE BROCHURE AAN!

Word IT-specialist

De bachelor in de Toegepaste informatica is een professionele opleiding met een modeltraject van drie jaar. Als IT-specialist ben je medeverantwoordelijk voor het informaticabeleid van je bedrijf. 

Eigen accenten leggen

Aan Odisee verwerf je heel wat informaticakennis en trainen we je communicatie- en managementsvaardigheden. De vraag naar geschoolde informatici is en blijft groot. Met je diploma van Odisee vind je dus vast en zeker een interessante job die bij je past. Je krijgt les in volledig uitgeruste computerlokalen en werkt met recente softwarepakketten. 

Word een Digital Master

Download brochure
Digital Masters Academy

Word een Digital Master met Google en Bloovi Me

Odisee werkt opnieuw samen met Google en Bloovi Me voor de Digital Masters Academy. Zo krijgen de studenten Bedrijfsmanagement, Office management en Toegepaste informatica de kans om hun digitale marketingskills te boosten, met de nadruk op Google Adwords en Google Analytics.

 

Meer info

Aan de slag met je diploma

Bedrijven staan te springen voor IT'ers met een stevige bagage en praktijkervaring. En de vraag naar afgestudeerden met een diploma Toegepaste informatica zal in de toekomst alleen maar toenemen. Heel wat studenten hebben dan ook al een contract op zak voor ze afstuderen.

Jobmogelijkheden

A little help?

Vraag individuele begeleiding voor een goede studieplanning

Studiebegeleiding

Inschrijven?

Schrijf je in!
Go international

Odisee goes international

Studeren, stage lopen of deelnemen aan projecten over de grens

GO INTERNATIONAL
7
Troeven
1
Je proeft volop van de businesspraktijk

Naarmate je opleiding vordert, heb je steeds meer praktijk. Je maakt uitgebreid kennis met je toekomstige job via bedrijfsgerichte projecten en stages. Je wordt een echte specialist met de nodige managementvaardigheden zodat je meteen klaar bent voor het bedrijfsleven.

2
In het economische hart van België en Europa

Learn business where business is done. In Brussel liggen de hoofdzetels van honderden multinationale ondernemingen en worden alle belangrijke politieke en economische beslissingen genomen. Je volgt les middenin dat bruisende centrum: een troef voor je carrière. Brussel is ook de stad waar de meeste afgestudeerden hun loopbaan uitbouwen. Je studeert dus waar je later wellicht werkt.

3
Jobzekerheid

Bedrijven en organisaties staan te springen om starters die van aanpakken weten. Via de jobdienst en de jobdag op onze campus kun je kennismaken met potentiële werkgevers. Bijna 100 procent van onze studenten heeft al een mooi contract op zak, nog voor ze afgestudeerd zijn. Jobzekerheid is dus gegarandeerd.

4
Persoonlijke begeleiding

Aan Odisee doen we er alles aan om je slaagkansen te maximaliseren. Je kunt als je dat wil, rekenen op begeleiding op maat. Je bent bij ons geen nummer, maar een individu. Met vragen kun je altijd bij je docenten terecht. Ook onze studentenbegeleiders staan voor je klaar.

5
Prima reputatie

Odisee en haar studenten hebben een prima reputatie in het Vlaamse (en zelfs internationale) bedrijfsleven. Je cv springt beslist in het oog van je toekomstige werkgever.

6
Internationale ervaring

We besteden veel aandacht aan je talenkennis. Zo organiseren we bedrijfsuitstappen in binnen- en buitenland en nodigen we internationale gastdocenten uit om les te komen geven in België. Als je dat wilt, kun je zelfs enkele maanden les volgen of stage lopen in het buitenland.

7
Docenten met ervaring

De opleiding Toegepaste informatica werkt heel nauw samen met professionals die veel ervaring hebben met IT-projecten.

Studenten lanceren app voor toeristen in Brussel

“Lanceer een app waarmee bezoekers een toeristische route door Brussel kunnen volgen.” Ziedaar het winnende idee van de Smart City Marketing Hackathon, een studentenhackathon georganiseerd door hogeschool Odisee op Campus Brussel. Twee dagen lang werkten tien studententeams uit verschillende landen ideeën uit om Brussel aantrekkelijker te maken voor toeristen. Mét gebruik van digitale technologieën. 

Lees het volledige artikel

Kwaliteitsvol onderwijs

Daar staan we voor!

Meer info

Kom naar de infodag van 17.03.2018

Alle velden zijn verplicht