Behoud BBT IZ en Spoed

Ben je verpleegkundige in de spoedgevallenzorg en/of intensieve zorgen? Ben je op zoek naar vorming in het kader van het behoud van jouw beroepstitel?
De eerstvolgende studiedagen zijn voorzien voor academiejaar 2023-2024. Wil je er zeker bij zijn, reserveer hieronder een plaatsje op de wachtlijst, zodra de data gekend zijn word je  op de hoogte gebracht en kan je definitief inschrijven!

Deze opleiding voor volwassenen maakt deel uit van Odisee Continue, hét aanbod voor iedereen die wil bijblijven, zich persoonlijk ontwikkelen of omscholen.

BBT IZ en Spoed - Continue
Behoudsdagen BBT IZ en Spoed

Iets voor jou?

De studiedagen richten zich tot verpleegkundigen in de intensieve zorg en spoedgevallenzorg in functie van het behoud van hun beroepstitel (BBT). Andere verpleegkundigen die zich willen verdiepen in deze materie zijn ook steeds welkom.

Studiedagen academiejaar 2023-2024

Data en thema's voor de studiedagen van volgend academiejaar worden hier binnenkort bekend gemaakt. 

Behoud Bijzondere Beroepstitel

De erkenning van een titel of bekwaamheid als verpleegkundige is van onbepaalde duur. Je moet wel blijven voldoen aan de criteria van permanente vorming. Voor intensieve zorg en spoedgevallenzorg houdt dit in: per 4 jaar minstens 60 uur permanente vorming.

Studiedag SPOED

programma volgt later 

Studiedag INTENSIEVE ZORGEN

programma volgt later

Docenten

Zowel docenten van hogeschool Odisee als experten uit het werkveld Intensieve zorgen en Spoedgevallenzorg (spoedartsen, verpleegkundigen, psychologen…) werken mee aan deze vorming.

Spoed

Overtuigd? Of toch nog iets meer info nodig?

Deze navorming is echt iets voor mij!

Ben je ervan overtuigd dat dit de opleiding is die je zoekt? Schrijf je dan vlug in via onderstaande link.

DAT IS LEVENSLANG LEREN

Meer opleidingen op Continue.be

Continue is het online platform voor levenslang leren van de Associatie KU Leuven, goed voor meer dan 1000 professionele en academische opleidingen. Continue is dé website voor iedereen die wil bijblijven, zich persoonlijk wil ontwikkelen of omscholen. 

  • Je kunt kiezen uit korte opleidingen zoals webinars en workshops, en langere trajecten als postgraduaten.
  • Studenten kunnen met een handige zoekfunctie een opleiding op maat vinden.
  • Je volgt de lessen online, op locatie, of gemengd.
  • Continue bundelt alle opleidingen levenslang leren van KU Leuven, LUCA School of Arts, hogescholen Odisee, Thomas More, UCLL en VIVES.
  • Bekijk het grootste aanbod vervolgopleidingen van Vlaanderen en Brussel op Continue.be!
Continue, dat is levenslang leren