KNX Tutor

In de KNX Tutor opleiding  leiden we je op tot gecertificeerd lesgever KNX. KNX Basic en Advanced zijn voor jou vertrouwd. Nu wil je jouw kennis doorgeven aan anderen. De cursus bestaat uit 18 uur theorie en een online examen.

Deze opleiding voor volwassenen maakt deel uit van Odisee Continue, hét aanbod voor iedereen die wil bijblijven, zich persoonlijk ontwikkelen of omscholen.

KNX Tutor
KNX Tutor

Iets voor jou?

Je hebt de KNX Advanced recent gevolgd en wil graag zelf een KNX gecertificeerd training centre opzetten of er aan de slag gaan.

Toelatingsvoorwaarden

Je hebt maximum twee jaar geleden de KNX Advanced course met succes afgelegd om toegelaten te worden tot de KNX Tutor course. 

Programma

Je krijgt ten minste twee weken voor de start van de cursus een zelfstudiepakket toegestuurd om je voor te bereiden op de lessen. Hieronder vind je het officiële KNX Tutor programma. In totaal gaat het om 18 uur, inclusief online theoretisch examen.

  Topics Aantal uur
1. KNX voorwaarden voor training centres 1 u
2. Structuur en bereik van de KNX Association 1 u
3. KNX Software 30 min.
4. Geschiedenis van bus systems 1 u
5. Serial data transmissie & KNX protocol 5 u
6. Microcontrollers 4 u
7. Toepassing programma 2 u
8. KNX certificatieschema voor producten 1 u
9. Theoretisch examen (online) 2.30 u

Docent

Docent Joachim Goeminne heeft het KNX Tutor certificate behaald en is ervaren als spreker op o.a. KNX Scientific conferences en meetings. Hij doceert momenteel de KNX Basic en Advanced op Odisee (binnen de micro-credential Gebouwenbeheer - 7 studiepunten).
Binnen Odisee Hogeschool heeft hij ruim 20 jaar ervaring als docent binnen de bachelor Energietechnologie waar hij zijn didactisch-educatieve expertise graag koppelt aan een warm persoonlijk contact.

Het KNX labo op Odisee behaalde volgende prijzen:

  • KNX nominatie in 2018 Smart lab of the future

  • KNX award in 2020 Off grid domotica huis

KNX Tutor group

Onze troeven

  • Prachtig uitgerust KNX labo met degelijk materiaal
  • Docent met meer dan 20 jaar ervarling
  • Expertisecentrum KNX
  • Persoonlijke aanpak in kleine groepen
  • Sterke begeleiding
  • Het volledige aanbod onder één dak: KNX Basic, Advanced én Tutor
  • Ook aanbod op maat: contacteer Joachim Goeminne
Meisje - nadenkend

Onze partner

Overtuigd? Of toch nog iets meer info nodig?

Jongen - Gele muts
DAT IS LEVENSLANG LEREN

Deze opleiding maakt deel uit van Continue

Continue is hét aanbod voor iedereen die wil bijblijven, zich persoonlijk ontwikkelen of omscholen. Je kunt kiezen uit langere opleidingen zoals bachelors, graduaten, banaba’s of postgraduaten, volledig op maat van 25-plussers. Of korte opleidingen zoals navormingen, microcredentials en studiedagen.

Continue.be is hét platform voor levenslang leren van de Associatie KU Leuven, goed voor meer dan 1000 professionele en academische opleidingen.

Continue, dat is levenslang leren