Wij zijn Odisee

Sfeer opsnuiven?

Welkom op de infodag!

Info en aanmelden

Odisee is dé co-hogeschool

Met een buzzwoord gezegd: wij houden van co-creatie. Dat betekent dat we jouw studies samen aanpakken. Bij ons zijn je docenten geen gewone docenten maar coaches. Bij ons zijn je stageplekken niet zomaar bedrijven of instituten maar connecties. Bij ons is je campus niet zomaar een campus maar een plaats waar comfort, ontmoeting, duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan. Alle co-woorden gespot in de vorige zinnen? Geen toeval natuurlijk. 

Wie is wie

Vind wie je zoekt

25 bachelor- en 8 graduaatsopleidingen

Bij Odisee kun je kiezen voor 25 bacheloropleidingen in zeven domeinen: Business, Digital, Education, Environment, Health, Social en Tech. Daarnaast bieden we ook 8 graduaatsopleidingen aan, stuk voor stuk héél praktijkgerichte opleidingen aan de hogeschool die de brug slaan tussen het secundair onderwijs en een bacheloropleiding.

25

BACHELOROPLEIDINGEN

8

GRADUAATSOPLEIDINGEN

Graduaatsopleidingen bij Odisee

Welkom bij Odisee

Welkom bij Odisee

Cocreatie, daar staan we voor.

Ook op maat van volwassenen

Overweeg je om als volwassene (opnieuw) te gaan studeren? Dat kan. Misschien heb je nooit hoger onderwijs gevolgd en wil je er nu voor gaan. Of heb je niet het juiste diploma voor de job die je uitoefent en wil je dat graag behalen. Dat is mogelijk dankzij ons ruim aanbod aan graduaats-, bachelor- en bachelor-na-bacheloropleidingen. Of misschien voel je als professional de nood om bij te scholen? Of wil je verder specialiseren in je vakgebied? Bij Odisee kun je je kennis bijspijkeren, verbreden of verdiepen met een banaba, postgraduaat, navorming of studiedag.

Feiten en cijfers

Met ongeveer 10.500 studenten is Odisee bij de grootste onderwijsinstellingen van Vlaanderen. Ze heeft 7 campussen in Aalst, Brussel, Dilbeek, Gent, Schaarbeek en Sint-Niklaas. Odisee maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.

Odisee maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.

Bezoek de website

Waarom zou je Odisee aanraden?

De ultieme studiekeuzetip van onze studenten

Zo maak je je studiekeuze!

Jaarverslag en Onderwijs- en examenreglement

Je kunt hier het huidig en het vorig jaarverslag van Odisee raadplegen. Je vindt hier ook het Onderwijs- en examenreglement.

Missie, strategie en kwaliteit

Lees meer